NAGYCSALÁDOSOK EGYESÜLETE IVÁNCSA                          EGYÜTT,EGYMÁSÉRT!
MENÜ

 

2015-BEN RENDKÍVÜLI KÖZGYÜLÉST IS KELLETT TARTANUNK,MIVEL KÉT VEZETŐSÉGI TAGUNK LEMONDOTT TISZTSÉGÉRŐL.ITT MEGALAKULT A JELÖLŐ BIZOTTSÁG,AKIK MINDEN TAGCSALÁDUNKAT FELKERESTEK,ÉS JELÖLÉST KÉRTEK.18 JELÖLTBŐL 6-AN VÁLLALTÁK EL,HOGY SZAVAZÓ LISTÁRA KERÜLJENEK.2015-TŐL A VEZETŐSÉGBE TARTOZIK:DÉNES ADRIENN ÉS CSÁSZÁR GÉZÁNÉ.MIVEL AZ ALELNÖKÜNK VOLT AZ EGYIK LEMONDÓ TAG,EZÉRT HELYÉT TÓTH ISTVÁN VETTE ÁT.

 

      ELNÖK: Hajdu Zoltánné Marika

1966.02.14.-én születtem Dunaújvárosban .Nagycsaládban nőttem fel szeretetben, ezért nem volt riasztó számomra, hogy Nekem is több gyermekem legyen.Négy gyermek boldogítja és teszi teljessé az életemet.Székesfehérváron EÜ-i iskolában érettségiztem és szereztem szakmát.Fogászati asszisztensként és szociális gondozóként dolgozom Iváncsán.Közösségi életemet a KISZ titkársággal kezdtem, majd az egyesületünk alakulása után vezetőségi tagként , 2008-tól pedig elnökként tevékenykedem.Megtiszteletetés és nagy kihívás számomra ez a feladat.Örömmel tölt el, hogy ilyen nagyszerű közösséghez tartozhatok.

Elérhetőségem: 06 30 589-9191  nacsaivancsa@vipmail.hu   

 

 

    

 

PÉNZTÁROS:Vitányi Imréné Brigi

 

1975-ben születtem Iváncsán,abban a házban amelyben jelenleg is élek,és ami persze mára már átépült.Harmadik gyerekként érkeztem a családba és a jelek szerint nagyon siettem.1997-ben férjhez mentem,ezután 8 évig máshol éltem.Férjemmel három közös gyermekünk van.A helyi óvodában dolgozom,már több éve.Az egyesületnek 2007 óta vagyunk a tagjai.Azért léptünk be miután vissza költöztünk,hogy újabb ismeretségeket,barátságokat alakitsunk ki,hiszen azalatt a 8 év alatt sokat változtak az addig ismert emberek.Az egyesületről sok jót hallottam.Vonzó volt számomra,hogy mindig szerveznek közös programokat,kirándulásokat,alkalmakat a gyerekek és a felnöttek megörvendeztetésére.2013-ban már másodszor választottak be a Vezetőségbe,amit igyekszem nagyon megbecsülni.Szivesen veszek részt a programok megszervezésében,lebonyolitásában.

Szeretek részt venni az egyesület életében.

 

 

Dénes Adrienn

1979.07.13-án születtem Dunaújvárosban. Jelenleg Iváncsán élek férjemmel és 3 csodálatos gyermekemmel. A helyi Húsboltban dolgozom mint eladó.A Nagycsaládos egyesületbe pár éve léptünk be, nagyon tetszett hogy rengeteg olyan programban vehetünk részt ami a gyerekeinket boldogabbá teheti és magunk is szívesen veszünk részt a programokon. 2015 év elején nagy megtiszteltetés ért hogy rám gondoltak és jelöltek  vezetőségi tagnak,mert nagyon szívesen segítek a programok lebonyolításában és megszervezésében. Nagy örömmel tölt el hogy egy nagyszerű családhoz tartozom.

 
 

 

Császár Gézáné Magdi

 

 

 

ELLENÖRZŐ BIZOTTSÁG ELNÖKE:

Nagy Imréné Judit

 

A 2001-ben megalakult egyesület alapító elnöke voltam, majd 8 év után alaposan elfáradva lemondtam erről a pozícióról. Azóta az ellenőrző bizottság élén segítem továbbra is a szervezet működését. Fontos számomra, hogy féltő- óvó szeretettel továbbra is nyomon kövessem, hogy amit annak idején létrehoztunk, az rendben, jól, az eredeti célok mentén működjön. Büszke vagyok az egyesületre, a tagságra, a jelenlegi vezetőre és sok sikert kívánok az elkövetkezendő évekre is.

TAGOK:

Bodzán Tünde

 

Három gyermekes édesanya. 11 éve vagyok az iváncsai nagycsaládos egyesület tagja. Jelenleg ellenőrző bizottsági tag vagyok a vezetőségben. Nagy örömmel tölt el, hogy egy igazán összetartó és jó kis csapat tagja lehetek gyermekeimmel együtt. Minden tőlem telhetőt megteszek ami elősegítheti az egyesület működését és további sikereit. Ezzel is megköszönve a belém vetett bizalmat az egyesület tagjainak.
Elérhetőségem:
 https://www.facebook.com/tunde.bodzan

Lepsényi Sándorné Marika

 

1970.03.30.-án születtem Dunaújvárosban. Azóta Iváncsán lakom. 3 gyermekem van.Évek óta az egyesület tagja vagyok, idén megválasztottak az ellenőrző bizottság tagjának. A vezetőség munkáját ellenőrzöm,ha kell bírálom. E mellett, minden program szervezésében,előkészületében és lebonyolításában szívesen részt veszek, családommal együtt.

 

 A jelenlegi Vezetőségi tagok 2013.Márciusban és 2015.Februárban kerültek megválasztásra.

........................................................................................

 

 

 

 

Asztali nézet