NAGYCSALÁDOSOK EGYESÜLETE IVÁNCSA                          EGYÜTT,EGYMÁSÉRT!
MENÜ

 

!!!!MEGCSINÁLTUK!!!!

Az első iváncsai Nagycsaládos Régiós találkozót.

Rengeteget szervezkedtünk,alakitgattunk,rendezgettünk.Sikerült.

Nagyon érezzük azt,hogy sikerült egy remek napot összehozni sok családnak telis-tele programokkal.Megkértem Várdainé Krisztinát,hogy kör e-mail-ben kérje meg a résztvevő családokat, írják le néhány mondatban,hogy  ők is így éreztek vajon?? Íme néhány visszajelzés!

 

1) Üdvözlöm kedves Brigitta ,szeretnénk megköszönni a szép napot és az élményeket amit Iváncsa rendezett nekünk .Szinvonalas ,tartalmas ,és változatos programok voltak ,a gyerekeknek nagyon tetszett .Szép,igényes falu ,és kedvesek voltak a szervezők .Külön köszönjük a múzeumlátogatást ,és a helyiek odadó segítségét amivel széppé tették a napunkat és élményeket okoztak . Mindennel megvoltuk elégedve köszönjük a szervezőknek mégegyszer. TISZOLD CSALÁD ,   NAGYCSALÁDOSOK TOLNAI EGYESÜLETE 

..

 

Kedves Vitányi Imréné!
 
2) Nagyon köszönjük, hogy ott lehettünk a találkózon. A hűvös idő ellenére is jó hangulatban telt el az ott töltött pár óra. "Felmérettük" az egészségünket, megtudtuk mire kell oda figyelnünk. A fiúknak a fociázási lehetőség volt a legjobb program (nagy focirajongók). Szervezők nagyon kedvesek, segítőkészek, barátságosak voltak, bármival fordultunk feléjük. Megismerkedtem, s jól elbeszélgettem Marczinka Györgyné és Barabás Józsefnével. Szépek voltak a kiállított képek, gyöngyök stb. Szeretnék a későbbi időben a festményekből vásárolni, így a telefonszámot elkértem.
Hasznos élményekkel tértünk haza. Szívesen visszamennék máskor is.Köszönettel és Üdvözlettel: Bauer család,Tolna
..................................................

Sziasztok!

Sok szeretettel várunk Benneteket 2014. május 31-én Iváncsára

a Régiós Találkozóval egybekötött Családi Napra!

 

PROGRAMOK!

 

9:30 Ünnepélyes megnyitó

10:00 Közös Zumbázás a Főtéren

10:15 Karate bemutató Bachmann Tiborral

10:30-17:00 színpadi műsorok

(Jack karaoke interaktiv műsor,bohóc,iskolások éneke gitár kisérettel,kortárs tánc Füsi Gyöngyivel,Szentes Edina és csapata modern tánc,aerobic Huszár Katával,Pyrgos tánc együttes,Adonyi Gyöngyvirág Női kar,Hastánc Szabó Angélával,Vasas Népptánc együttes)

Délelőtt: családi ügyességi vetélkedő a sportpályán.

Egésznap:habfürdőzés,játszóház,

ugrálóvár

Szűrőbusz(bőrgyógyászat,szemészet,

vércukor és testzsír mérés)

 

Kiállíás: az egyesületünk életéből és a Foltvarró Kör

munkáiból.

Délután lovaskocsikázás.

MINDEN PROGRAM INGYENES!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Asztali nézet