NAGYCSALÁDOSOK EGYESÜLETE IVÁNCSA                          EGYÜTT,EGYMÁSÉRT!
MENÜ

Ezen az oldalan tájékozódhat az elmúlt évek eseményeiről,néhány programjáról az Egyesület életéből.Mára már szinte hagyománnyá vált néhány programunk,mint például:Farsang,Házasság Világnapja,Húsvét,7-próba,Családi és Gyermeknap,Nyaralás,Mese Világnapja,Halloween Party,Katalin Bál,Mikulás,Szilveszter.

 

2015

 

Rendkívüli Közgyűlés,Farsang,Közgyűlés,Nőnapi Mozi,Húsvétoló,7-Próbán részvétel,Cirkusz,Régiós Találkozó,Balatoni nyaralás,Apáknapja idén először,Falunapi részvétel,Budapesti kirándulás,NOE Találkozó a Hortobágyon,Tökös játszóház és Halloween Party,Katalin Bál támogatói jelleggel,Mikulás,Szilveszter

 

 

 2014

Közgyűlés,Házasság világnapja,Farsang,Nőnapi Mozizás-Shoppingolás,Hétpróba,Régiós találkozó Iváncsán,Sukoró,Cirkusz,Országos találkozó,Állami Bábszinház,Játszóház,Hallooween Party,Katalin Bál,Mikulás,Szilveszteri buli.

 

 

2013

Programok:Rendkívüli Közgyűlés,Házasság Világnapja,Farsang,Húsvéti játszóház,Uszoda,Önkéntes Régiós Találkozó,7 Próba,NOE Családi Nap,Gyerek nap,Régiós Nap,Nyaralás,Cirkusz,Mese Világnapja,Tökös Játszóház,Halloween Party,Katalin Bál,Mikulás,Szilveszter

2012

Programok:Házasság Világnapja, Csodák palotája,Gyermeknap az Adonyi Kőgátnál,Cirkusz,Mese Világnapja,Tökös Játszóház,Halloween Party,Mikulás,Szilveszter

2011

10 ÉVESEK LETTÜNK!!

Programok:Fővárosi Nagycirkusz,Önkéntes Régiós találkozó,Éjszakai Kaland túra,Strandolás a Dunaújvárosi Élmény fűrdőben,Mini Konferencia,Táncház, Az Ajándék Fácska c.műsör előadása.

2010

Programok:Pécsi meghivás a Vezetőség számára,Gyermeknap Pákozdon,NOE Régiós találkozó Bátaszéken.NOE Karácsony,Benedek Apó c. műsör előadása Mikuláskor

2009

Programok:NOE találkozó a Margitszigeten,Uszodázás majd Pizza sütés a kemencében,Strandolás Velencén,Rácalmási Tök Fesztiválozás.

2008

Programok:Pótszilveszter ahol vendégeink voltak a Nyugdijasok Iváncsai Szervezete,Civil Kerek Asztal megalapitása,Kirándulás a Cirkuszba a Szabadság szoborhoz,Gyermek nap,7-Próba,Kirándulás Agárdra Gárdonyi Géza szülő házához majd az Agárdi Termál és Gyógy fürdőbe.

2007

Programok:Pótszilveszter lángossal,Farsang fánkkal,7-Próba,Családi és Gyermek nap,Strandolás Százhalombattán,NOE találkozó Keszthelyen,Sólyom László Köztársasági Elnöktől meghivást kap Elnökünk:Nagy Imréné,Diszoklevelet kap a NACSA az iváncsai Önkormányzattól,A 3 Fenyő c.műsor előadása Mikuláskor

2006

5 ÉVESEK LETTÜNK!!

 

Programok:Emlékfa ültetés,Gyerekek Nyuszis műsora,Évvégi mesejáték a Jancsi és Juliska előadása,Számitógépes tanfolyamon részvétel.

 

2005

 

Programok:Pákozd,2 tagunk elutazhatott Luxemburgba az önkormányzat jóvoltából,Régiós gyermeknap Veszprémben,Közös nyaralás Balatonszemesen,NOE Országos találkozó Zalaegerszegen.

 

2004

 

Programok:Húsvét,Majális és Családi nap,Gyermek nap a Városligetben,Székesfehérvár Szinház,Családi tábor Siófok Szabadin,SZÉNA karácsony.

 

2003

 

Programok:Gyermeknap a Parlamentben,NOE nagytalálkozó,Kirándulás a Budai Várba,Hadtörténeti Múzeum és a Mátyás Templom megtekintése,Székesfehérvári szinház előadásán részvétel,15 gyermek nyaralása Fonyódligeten.

 

2002

 

Programok:Farsang,Kirándulás Budapestre a Pál-Völgyi Barlangba,Szánkózás a Normafánál,Kirándulás a Bory Várba,Családi táborozás Gánton.

 


2001!

 

A családok összefogásával megalapul az egyesület.Kezdetét veszi a hivatalos ügyintézés az első programok szervezése! Bábozás a Jóléti tónál,Mikulás műsor:Holle anyó.

 

Asztali nézet